söndag 26 februari 2012

Slalom

Idag har vi varit i backen och åkt lite slalom. Så skönt väder vi har haft! En riktig kanonstart. Glada barn och glada föräldrar :) Viktor var lite skeptisk till en början, han var rädd att han inte skulle komma ihåg hur man gjorde. Efter första åket svischade han ner, och gjorde allt för att åka ifrån oss.

onsdag 22 februari 2012

Verkligheten

Det är så otroligt skönt att vara hemma, efter alla dessa veckor på lasarettet. Det känns samtidigt väldigt konstigt. Vi har levt i en bubbla, under vårdtiden. Vår värld stannade liksom av en stund. När man sedan kommer ut till världen igen, inser jag att det har fortsatt precis som vanligt. Folk fortsätter att gå till jobbet, handla och lagar mat. Träffas och umgås.. Medans jag och Mollan levde ett liv som var konstgjort. Ju längre tiden går, desto jobbigare blir det. Man blir bortglömd av vänner, ingen hör av sig och frågar hur vi mår. Jag förstår att det blir så, för vem orkar bry sig om någon som inte orkar ringa tillbaks, eller höra av sig.

Ja vilken resa vi gjort. Många saker har ställt på sin spets, och vi har fått många nya insikter, både bra och dåliga. Men vi har också lärt oss otroligt mycket! Det var tur att jag inte visste att det skulle bli en vårdtid på över 13 veckor, för då hade jag nog knäckts redan innan vi startade. Jag har bara gott att säga om slutenvården på NUS. Vilka fantastiska människor där jobbar. Dom flesta kan sin sak mycket väl. Jag har träffat nya vänner, som jag kommer bära med mig livet ut.

Nu startar vi om på nytt och blickar framåt. Det kan bara bli bättre <3

söndag 12 februari 2012

Solen har visat sig en hel del idag. För att lapa så mycket ljus som möjligt så käkade vi lunchen ute. Jag är så glad över våra små grillplatser, som maken har gjort. Det gör det enkelt att grilla maten och vara ute mera. Finns inte mycket som trollbinder barnen så mycket som en eld. Skulle vara skotern då kanske? Nu slappar vi i soffan med Toy Story 2. Imorgon väntar Umeå, igen.. Fast bara en kort vecka, sen får vi komma hem <3
Denna helgen har varit förvånansvärt lugn, trots en vaknats i natt. Huvudet är inte precis på skaft, men vad gör det egentligen? På söndagar ska man ju vila.

lördag 11 februari 2012

Han är hemma igen

Världens finaste Lakejen är hemma nu. Har stått och snusat på honom och kramat honom. Min bäste vän <3

lördag 4 februari 2012

Vi sitter i dagrummet på hotellet och slappar. Killarna är och åker hiss och kollar in alla våningar.