söndag 27 februari 2011

Titta vi flyger


Vi har tillverkat flygplan på lekterapin i helgen.

lördag 26 februari 2011

Bio


Vi är på bio och ser Trassel i 3D.

fredag 25 februari 2011


Nalle fick också sond idag. Jag håller på att gå skola för att lära mig sköta sond och pump. Mycket att lära och tänka på. Men detta fixar vi! Nästa vecka ska vi få komma hem :)

onsdag 23 februari 2011


Dagarna går. Igår var det ganska bra, men idag har hon en av de sämre dagarna. Mest legat i sängen... Vi hoppas på att morgondagen ska bli ljusare. Vi fick oväntat besök idag. Söta Marre kom hit. Jag blev så glad, roligt att ha någon å surra med en stund. Vi flyttade igår till ett Nytt rum. Äntligen slapp vi isolering. Imorgon är en ny dag..

måndag 21 februari 2011


Vi hittade en sten i dag. Den talar nog för sig själv. Jag köpte den självklart till mitt lilla hjärta.

söndag 20 februari 2011

Lekterapi


Vilket bra ställe. Det finns hur mycket roligt som helst att göra. Målar och Pysselrummet var nog det som var roligast.

Pyssel med pasta och färg! Massa roligt finns det att göra.

Såga med en riktig såg, det får bara stora killar göra.

torsdag 17 februari 2011


Jag och lilla hjärtat är på barn 2 i Umeå nu. Nu får hon hjälp. Det är fruktansvärt att se henne såhär dålig... Men vi kämpar på!

måndag 14 februari 2011

Sjukvecka

Nä nu får det vara nog!!! Detta är ju helt omänskligt. Har sanrt haft feber i en hel vecka. alla kidsen har åkt dit. Pappa A är tapper och håller sig frisk. Han har lovat att vara det, i alla fall tills jag är på benen igen. Han är duktig, sköter om hem, alla barnen, sin sjuka/gnälliga hustru och alla våra djur, utan att ens klaga. Han är BÄST!
Igår fick jag ont i ena öörat. Som barn hade jag massor (då menar jag extremt massor) av öroninflammationer, så den smärtan känner jag igen. Pontus hade också ont i örat och Vicke fick ett kruppanfall. Pappa A tjatade och tjatade tills jag gav med mig och följde med till sjukstugan. Pga. alla tidigare erfarenheter med mina öron, så är jag fruktansvärt rädd för att gå till doktorn och kolla dom. Det är så illa att jag gråter så fort dom bara börjar titta... Jag bet i alla fall ihop, tårarna rann, men jag gjorde det. Lite vax gjorde att hon inte kunde se, så jag fick snällt åka hem och avvakta. Barnen fick mediciner, mot öron och krupp. kl 22 var vi hemma igen, lagomt trötta. Jag sov någon timme, sen började örat spöka, bubbla och värka. Efter tre timmar så gick det hål på trummhinnan. Det vill jag lova, det gör ont! Men när den väl är traasig, så försvinner smärtan, allt ont rinner ut. Jobbigt bara att hörseln försvinner den också. Så nu får jag vara döv på ena örat i några veckor tills trummhinnan läkt ihop igen. Drygt! Prata med doktorn idag, och fick antibiotika.
Nu är jag så trött på detta. Orkar inte mera. Även lila <3 har blivit sjuk. Hon som helst inte ska bli mera sjuk. Det går åt så mycket energi att vara sjuk, energi som inte finns. Jag fortsätter att undra hur detta ska sluta?

lördag 12 februari 2011

Influensan har verligen satt sina klor i oss. Vi har insjuknat en efter en här. I dagsläget har Viktor piggnat till, så han är på benen i alla fall. Albin, jag och lille Pontus är sjuka. Jag känner att det har börjat å vända, vilket är väldigt skönt. Jag har lovat Mollan att följa med henne på hennes privatlektion med Bobbo ikväll, så jag ska preppa mig med alvedon och fara. Hon känner sig inte lika trygg med pappan.. När det gäller hästeriet, så är det liksom min och Mollans grej. I andra situationer duger pappan lika bra =)

Nä det blev en kort uppdatering av läget, ska gå tillbaks till favvo "foffan" och göra lille Pontus sällskap. Tror han tittar på "Lilla Kycklingen"

torsdag 10 februari 2011

Soffläge


Hela dagen har spenderats i soffan. Detta har jag sett hela tiden, med variation på tv och kissekatt.

tisdag 8 februari 2011

Hemkunskap


Idag lagar Mollan lunchen. Det blir pannkaka, med glass och sylt.

söndag 6 februari 2011


Packad kattsäck!

onsdag 2 februari 2011

Allt är pest just nu. Var i Lycksele igår. Inget var bra. Alla värden visade på minus!! Jag orkar snart inte mera?!? Vi kämpar och vänder oss ut och in, till ingen nytta? VArför ens då försöka? Jo för att man gör allt för sina små hjärtan.