söndag 31 oktober 2010


Såhär kan det gå med ljusen om man har en liten lille i huset som älskar att köra traktor! Jag kan inte låta bli att le lite när jag ser det:)

Albins rum


Nu är Albins rum klart. Jag är riktigt nöjd.

fredag 29 oktober 2010

Party


Det är fullt ös på lillkillen ikväll.

Halloween


Nu är barnen redo att fara på disco.

onsdag 27 oktober 2010


Molly och jag sitter på Akkan och fikar. Om en liten stund ska vi till frissan, M ska klippa sig.

tisdag 26 oktober 2010

Vinter


Småpojkarna är klädda för vinterlek!

måndag 25 oktober 2010

Det har kommit snö, massor av snö =) Jag gillar det. det blir ljust ute. Visst finns det nackdelar också, men jag tycker nog att fördelarna överväger. Allt kom i fredags.. ca 25 cm på några timmar. Det öste visst ner! Jag och Mollan var på lasarettet i Lycksele. Hemfärden tog dubbelt så lång tid pga. vädret. Lite trött jag var då vi kom hem, somnade i soffan till Idol.

I helgen har vi byggt om barnens rum. det sitter numera en vägg mellan Albins och Mollys rum. Det blir mera eget då och lite privatare. Det som återstår är att tapetsera väggen på båda sidorna. Till M blir det nog en mörklila fondvägg. Inne hos A är det lite svårare faktiskt. Han vill ha svart.. Jag tycker det blir lite väl mörkt. Vi får väl se hur det slutar.

Huvudet värker, migrän i flera dagar, flera veckor. Kan det vara så att det är kroppens sätt att säga “Nu räcker det” Ja, jag tror det är så, men frågan är när det räcker? När ska det sluta?

torsdag 21 oktober 2010

Mössfabriken


Så var det dax att starta upp mössfabriken igen. Tyckte Pontus behövde en till mössa, han har inte så många.. Behöver det tilläggas att jag älskar mössor:)

onsdag 20 oktober 2010

Lunch


Att få sitta själv med hemlagad lunch och äta i lugn och ro.. Det gör min själ gott!

Japp då vart det vinter!

söndag 17 oktober 2010

Denna helgen har varit ganska så tung. På många plan.. Många svåra beslut att fatta, måste fundera, vända och vrida på allt flera gånger innan jag vet att jag tagit rätt beslut. Undrar ändå om det blir bra? Framtiden får utvisa det.

Fredagens möte var ok. Känslan var ganska bra då vi for hem. Jag måste kanske omvärdera, men bara kanske.

Tålamodet har prövats flera gånger denna helgen. Ibland tar det över en timme och gränsen är egentligen 30 min. Ska försöka vara lugn och hålla modet uppe, men det går dåligt vissa gånger. Tänk ändå om man var en supermorsa som fixade allt? Oj vad mycket lättare livet hade varit just nu då.

Nä jag ska gå och lägga mig snart och vakna upp imorgon, en ny dag, ny vecka som vi ska starta med nya friska tag!

lördag 16 oktober 2010


Vi är ute på prommis i finvädret.

onsdag 13 oktober 2010

Snö


Så äntligen kommer den efterlängtade snön!

Har suttit på telemedicin-möte hela morgonen med Lycksele och Umeå. Känner mig inte riktigt bekväm med att sitta och se mig själv på tv-skärmen. . Bra grej ändå, skönt att slippa åka ner dit. Vi har en hel del nytt att jobba med. Just nu så känns det som att vårt liv består av rutiner, rutiner, rutiner! det behövs inte att det avviker mycket från vad som ska vara, så går det i stöpet. Då är det bara att ta nya tag och börja om igen. Det är jobbigt för alla, svårt att lära om sig, men det går. Skam den som ger sig! Ja ja, det var morgonens bestyr.

Sitter och klurar på vilka färger det ska vara på Mollans filt. Hon vill nämligen också ha en. Snart ser jag bara “mormorsrutor” överallt. Jag gillar att virka det, så jag klagar inte. Har en filt klar, men den är än så länge omonterad. Det är så mycket roligare att virka, än sitta å sy ihop rutorna. Någon gång blir nog den filten också klar.

Nu ska hästarna få sig lite lunch, sen dax att ta sig an mockningen!

tisdag 12 oktober 2010

Lunch


Ann och jag sitter på Stenmans i Vilhelmina och äter golunch, taco panini.

Veterinär


Jag ska till veterinären idag med katterna. Dock har det hamnat en underlig katt i buren, jag tror inte att han vill byta plats med Mårran och Missan idag..

måndag 11 oktober 2010

Vila


Inget lugnar själen, så som att vara på hästryggen.

fredag 8 oktober 2010

Trådar, massor av trådar


Jag är så less på att fästa trådar! Har suttit hela förmiddagen och fäst trådar på rutorna. Nu är jag äntligen klar.

torsdag 7 oktober 2010


Fick en vacker blombukett en dag. Sånt gör mig glad.

Hade ett rejält gäng glada brudar här igår. Eva-Marie kom och visade fin fina burkar från Tupperware. Har inte varit på någon visning på säkert 10 år, så det var en hel del nytt. Vi hade riktigt trevligt! Surrade och fikade, som det ska vara.

Fick höra av med mamma igår att Pontus dagis är stängt idag. Hade ingen aning om det faktiskt. Tur att hon sa det, annars hade jag stått där på morgonen och undrar vars alla människor tagit vägen. Vi hörs ha fått nått mail om det, men jag hittar det inte! Ja ja hur som så har jag och lille Pontus en mysdag hemma idag.

måndag 4 oktober 2010

Måndagmorgon


Mys med kisse och snuttefilt!