söndag 25 februari 2007

Tupplur

Det är jobbigt att vara sjuk. Då kan det vara skönt att ta en tupplur i soffan.

Premiär på skridskor

Ifrån början så är det inte så lätt att stå på ett par skridskor. Då är det tur att det finns små mål som man kan stötta sig på. Molly och kompisen Fanny är riktigt duktiga.

Bambi (Molly) på hal is

Den där isen är ju ganska så halkig, så det är inte så lätt att hålla sig på benen hela tiden.

Skridskodrottningen!!

Efter en kort stund så visade det sig att Molly var en fena på att åka skridskor. En riktig skridskodrottning!!

söndag 18 februari 2007

Rymmlingar!!

Idag på förmiddagen så bestämmde sig hästarna för att dom ville ge sig ut på upptäcksfärd, själva! Molly-hästen sprang runt lös på gården, hon brukar göra det. Men idag så tyckte Lakej att det var lite orättvist, så han hoppade helt enkelt över staketet och drog iväg. Jag stod nere vid vedboden och pratade med Valentin, rätt var det var så kom två vilda hästar förbi oss. Jag ropade till Anders som tog grimmskaft och havre. Vi insåg ganska så snart att dom hade gett sig iväg ganska så långt, så vi tog bilen. Vi passerade Ensamheten, men hästarna hade inte svängt in där, utan fortsatt längst stora vägen. Ca 4,5 km hemifrån så såg vi dom, mitt på vägen. När vi stannade bilen och lockade, så sprang dom bara iväg, bort mot Storuman. Vi körde efter dom. En bit längre bort stannade dom igen. Vi gick ut och lockade, då vände dom och kom travandes mot oss. Det var inga problem att få tag i dom. Vi hade havre, så dom ville gärna vara med oss =)
Puh, äntligen hade vi fått fast dom, nu var det bara att börja traska hemmåt. Anders körde hem bilen och jag gick med hästarna. Båda två var jätteblöta av svett. Efter den språngmarschen så är det inte konstigt. Anders kom och mötte oss med sparken. Han tog Molly. Jag hoppade upp på Lakej, med bara grimma och grimmskaft, utan hjälm. Tur att han är världens snällaste häst. Han lunkade på så snällt hela vägen hem.

På väg hem

Nu är vi på väg hem. Jag tar kort med Anders kamera från ryggen på Lakej. Tillslut så kom vi hem välbehållna allihopa. Detta var veckans äventyr!

tisdag 13 februari 2007

Albin

När det är kallt ute så är det bra med en riktigt varm mössa!

Anders och Molly-Hästen på äventyr!

Anders tog med sig Molly-Hästen ut på en springtur. Molly tyckte att det var jättekul, hon hoppade och skuttade och var glad hela tiden =)

måndag 5 februari 2007

Så söt man kan vara

Visst är jag fin såhär!

Nästa stjärna i backen?


Viktor har klätt på sig själv för att han vill ut och åka skidor.

PROMMENAD I SOLEN!

Vi var ju nästan tvungna att gå en prommenad i det vackra vädret. Albin orkade inte gå, så han red på Molly-hästen. Han var riktigt duktig på att hålla balansen utan sadel. Molly går så snällt och fint när hon har någon på ryggen. Duktig liten häst =)

SOL, SOL OCH MERA SOL

I lördags så var det otroligt vackert ute. Solen sken och det var +2 grader ute! Känndes nästan som en vårdag.

Viktor hade beställt köttbullar till middag på sin födelsedag. Han var ju tvungen att provsmaka innan det serverades, så att det säkert var gott.

En provtur på nya bilen. Den spelat och tutar sååå fint!

VIKTOR 2 ÅR!!


Tänk att denna lille gossen nu har blivit två år. Det är så spännande med alla paket! Syskonen ville också gärna hjälpa honom att öppna och leka med alla roliga grejer som fanns i paketen =)